Ons team

Ik ben Micheline Pleunis,

4e generatie Pleunis Mode.

Ik heb Heao Small Business gestudeerd en na wat werkervaring elders ben ik sinds 1 januari 1994 de trotse eigenaar van Pleunis Mode, ook ben ik al sinds 1994 actief in de Ondernemingsvereniging

Ik ben getrouwd met Gard en samen hebben we een zoon en een dochter. Beide kinderen studeren in Maastricht.

Naast werken zijn mijn hobby’s hardlopen, wandelen, skiën, een gezellig avondje met vrienden en nieuwe landen en culturen ontdekken.

Ik ben Helma Neijnens-Petit.

Ik ben getrouwd met Huub, we hebben 2 kinderen en 3 kleinkinderen. Mijn hele leven lang ben ik al met mode bezig geweest. Ik ben werkzaam geweest in de confectie en heb mijn diploma’s gehaald voor lerares in de naaldvakken. Ik heb 15 jaar les gegeven en opleidingen gedaan. Later ben ik begonnen met een bedrijfje  voor lingerie maken voor mensen met borstkanker en stoma’s.

Het altijd thuis werken begon me te vervelen en sinds 2005 werk ik met veel plezier bij Pleunis Mode. Naast de verkoop, doe ik ook de inkoop en ben ik de rechterhand van Micheline. 

Ik ben Bianca van Lierop – Emans

Ik ben gelukkig getrouwd met Roger en samen hebben we 2 prachtige, lieve dochters Veerle & Lynn. We gaan er graag samen op uit, dagjes zee, strand, wandelen met onze hond Dex en natuurlijk de vakanties niet te vergeten.

Ik ben al heel wat jaren werkzaam bij Pleunis Mode waar ik met veel passie & plezier mensen laat stralen. We hebben een heel fijn team.

Ik ben Jolanda van Diepen-Weekers

Ik ben getrouwd met Frans. Samen hebben we 2 zonen Kevin en Dennis.

Mijn werk is mijn hobby, dat ik met veel passie en liefde doe.

In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Ik ben Jolanda Lamerikx-Fakkel

In de winkel word ik Joke genoemd om verwarring te voorkomen.

Ik ben getrouwd heb 2 kinderen en 2 kleinkinderen.

Ik ben jaren werkzaam geweest in de sport met tussen pose in de mode. Dat laatste bevalt me zeer goed.

Sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam bij Pleunis Mode.

 

Ik ben Karin Kiggen

Ik ben getrouwd met René. Samen hebben we 3 kinderen Thijs, Iris & Simone. 

Ik heb de opleiding gevolgd MBO mode kleding op Drakensteijn in Weert. Mijn loopbaan is begonnen in de orthopedische hulpmiddelen.

Sinds 1 mei 2019 werk ik met veel plezier bij Pleunis Mode als coupeuse. Ik vind het fijn, dat ik de kleding voor onze klanten mag aanpassen zodat alles de juiste lengte heeft en perfect past.

Zo laten we onze klanten stralen!

Ik ben Francien Pellemans-Reemers.

Ik werk sinds februari 2021 met veel plezier bij Pleunis Mode.

Ik zorg dat alles netjes schoon is en werk achter de schermen. Als er veel goederen binnen komen, help ik met uitpakken.